Een aantal steekwoorden over mij:

Fotografie, zon, schilderen, lief, tekenen, strand, ontwerpen, sterk, mixed media, zee, lesgeven, flapuit, grafisch, sneeuw, nieuwsgierig, creatief, leergierig.....

Na de PABO en de opleiding tot Remedial Teacher  ben ik van 2004 tot 2008  de deeltijdopleiding tot docent Beeldende Vorming aan de AHK (huidige Breitner) gaan doen. 

Vervolgens heb ik twee jaar in het buitenland gewoond waar ik handvaardigheid gaf op een basisschool. Twee jaar na terugkomst in Nederland kreeg ik borstkanker en toen ik jaren les  had gegeven aan Zeer Moeilijk Opvoedbare Kinderen tussen de 12 en de 18 werd het voor mij weer tijd om een nieuwe creatieve opleiding te gaan doen. 

Dit keer koos ik voor de (MBO) Fotovakschool in Amsterdam. Ik heb alleen het eerste jaar afgerond omdat ik qua werk een fantastisch nieuwe uitdaging kreeg waardoor ik geen tijd meer had om ook nog een veeleisende opleiding te volgen. 

Fotografie vind ik wel  heerlijk om te doen en ondanks dat ik nog veel moet leren geeft het mij een prachtige afleiding van de gekte van alledag.

Daarnaast ben ik recentelijk ook gaan schrijven, te vinden in mijn blog en combineer ik dit soms met foto's, welke ik 'foto-verhalen' heb genoemd.

Françoise

Voor vragen, reacties op mijn blogs, of meer informatie, druk op de knop van de e-mail  hieronder: