04-02-2024; Beroepskeuze en astrologie

Het is voor mij al lang geleden dat ik op de middelbare school een keuze moest maken in verband met vervolgonderwijs. Aan deze keuze zat voor mij indertijd automatisch een beroepskeuze vast. Koos ik voor opleiding A dan werd ik A, koos ik voor B dan werd ik B......  
Gezien mijn schoolloopbaan op de middelbare school, het gekozen vakkenpakket en meerdere doublures met de daarbij behorende school- en 'niveau' wisselingen werd de keuze wel iets beperkter. Zeker in vergelijking met nu!
Het lijkt wel alsof er tien keer zoveel verschillende beroepen bestaan allemaal vergezeld van een bijbehorende opleiding. Als ik nu een tiener was geweest had ik door de bomen het bos niet meer kunnen zien. Is dit herkenbaar? Ook als je geen tiener (meer) bent maar misschien een carri√®reswitch wil maken? Ben je nu op een punt gekomen dat je je gevoelsmatig op het 'verkeerde' pad bevindt?  We werken tegenwoordig allemaal veel langer door en dat betekent ook dat er later in het leven nog makkelijk(er) andere keuzes gemaakt kunnen worden. Keuzes die beter aansluiten bij jouw blauwdruk en jouw talenten.  Daarentegen ben je ook nooit te oud om te leren ;-)
Hulp nodig? Stuur me een mailtje, dan kunnen we samen kijken naar jouw geboortehoroscoop.