01-02-2024; Zon in Waterman

Het is alweer februari en de Zon staat sinds anderhalve week in het teken Waterman. Dit teken is onder andere gericht op vrijheid, gelijkheid, broederschap en vernieuwing.
Waterman vindt communicatie en uitwisseling, vooral op gelijk niveau, belangrijk. Andere kenmerken zijn onder andere; rebels, vrijheidlievend en onafhankelijkheid .
Is jouw sterrenbeeld Waterman maar herken jij je hier niet in? Het kan zijn dat een ander sterrenbeeld sterk aanwezig is in jouw horoscoop. 
Pluto staat ook sinds anderhalve week in het teken Waterman. Hij zal dit jaar nog een periode terugkeren in Steenbok om vervolgens tot 2043 in het teken Waterman te blijven. Dat houdt in dat we nóg meer wetenschappelijke uitvindingen kunnen verwachten. We zijn al bekend met kunstmatige intelligentie (A.I.) en eergisteren, op 30 januari, zou in een mensenbrein, de eerste chip zijn geïmplanteerd.  
Als je wilt weten wat Pluto in het teken Waterman voor jou persoonlijk kan betekenen, kun je kijken in welk huis (levensgebied) je het teken Waterman hebt staan.